Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σε PC και Switch το R-Type Dimensions

*
Όπως ανακοίνωσε η developer Tozai Games, το R-Type Dimensions θα κυκλοφορήσει για Nintendo Switch και PC, μέσω Steam, το χειμώνα του 2018- 2019. Το παιχνίδι κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2009 για PlayStation 3 και Xbox 360 και περιλαμβάνει τα οκτώ επίπεδα του R-Type και τα έξι του R-Type II. Επιπλέον, οι λάτρεις του ρετρό θα μπορούν να παίξουν με 2D γραφικά, όπως στην αρχική έκδοση για arcades, είτε με 3D και βελτιωμένο ήχο. Μάλιστα η εναλλαγή από το ένα mode στο άλλο, γίνεται άμεσα, ανά πάσα στιγμή κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Πέρα από αυτά, θα υπάρχει το “Infinite Mode” όπου παρέχονται άπειρες ζωές και local co-op με τη συμμετοχή δύο παικτών. Στο Nintendo Switch κάθε παίκτης θα έχει το δικό του Joy-Con. Τέλος θα υπάρχουν στοιχεία όπως slow motion, fast forwarding, achievements και στατιστικά παικτών. Παρακάτω το σχετικό announcement trailer.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*